skip to Main Content

Jäälin asukasyhdistys mukana hyvinvointimessuilla 4.9.2021

Jäälin asukasyhdistys osallistui 4.9.2021 Jäälin koululla järjestetyille harraste- ja hyvinvointimessuille. Messut järjestettiin 1-9 vuosiluokkien oppilaiden lauantaityöpäivän aikana, myös koululaisten perheet olivat tervetulleita tutustumaan messujen antiin.

Messuilla oli mukana yli parikymmentä toimijaa ja koululaiset perheineen kiersivät eri esittely- ja toimintapisteillä ahkerasti. Asukasyhdistyksen pisteellä esiteltiin yhdistyksen toimintaa, startattiin Meidän Jääli -aiheinen kilpailu ja kerättiin oppilaiden ja asukkaiden toiveita asukasyhdistykselle toiveiden koriin. Ylivoimaisesti eniten Jääliin toivottiin frisbeegolfrataa. Lasten toivelistalla oli myös skeittiparkki sekä laitureita ja hyppytorneja uimapaikoille. Yleisesti ottaen toivottiin Jäälin upean luonnon hyödyntämistä vielä paremmin uusien metsäreittien ja kuntoilupaikkojen, kuten kuntoiluportaiden tai ulkokuntoilupaikan muodossa. Koirapuisto on ollut jo pitempään asukkaiden toivelistalla. Omaa kuntosalia kaivataan myös Jääliin. Yhteiset tapahtumat ovat pidettyjä ja niitä toivotaan lisää. Oppilailla oli hyviä ajatuksia ja toiveita siitä, millaisessa Jäälissä he haluavat asua. Keskusteluissa kävi ilmi, että Jääliä pidetään turvallisena, viihtyisänä ja siistinä asuinpaikkana ja sellaisena se halutaan myös pitää.

Asukasyhdistyksen järjestämä Meidän Jääli -kilpailu on parhaillaan käynnissä. Osallistumisaikaa on jatkettu 17.9. saakka. Luova liikuntasali Reenis lahjoitti asukasyhdistykselle 2 x 2kpl kertalippuja jaettavaksi kilpailun palkintoina. Reenis on Toppilassa sijaitseva liikuntasali, jossa on useita trampoliineja ja monipuolisia välineitä trampoliinikäyttöön, joustopermanto, volttimonttu sekä parkour- ja street workout -alueet. Jäälin koulun oppilaat voivat osallistua kilpailuun kahdella tavalla, joko julkaisemalla kuvan Instagramissa hashtagilla #meidänjääli tai teeman mukaisella piirustuksella. Palkinto annetaan sekä parhaalle IG-kuvalle että parhaalle piirustukselle. Voit printata piirustuspohjan tässä.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top